Netwerk Partners

Mijn achtergrond als bedrijfskundige helpt me om samen te werken met specialisten in ondersteunende of functionele vakgebieden. Het liefst werk ik met vaste netwerk partners die ik zo vaak mogelijk betrek bij de uitvoering van mijn opdrachten. Denk hierbij aan een jurist voor contracten, advocaten voor rechtzaken, een notaris, diverse specialisten in financiële administratie, een communicatie bureau, enkele accountants, een trust en administratiekantoor en enkele matching specialisten (voor het opsporen van kopers of verkopers). Daarnaast onderhoud ik een netwerk aan investeerders in binnen- en buitenland en een netwerk van bankiers binnen de grote Nederlandse banken.

Ik heb altijd interesse in uitbreiding van mijn netwerk. In het bijzonder zoek ik op dit moment samenwerking met actieve ondernemers, dealmakers, investeerders en kandidaat buy-in of buy-out managers met grote ambities, goede leads of ideeën. Studenten of pas afgestudeerde HBO-ers en academici zijn ook van harte welkom om contact op te nemen.

Met de opkomst van sociale media onstaat een kans voor zelfstandigen om verbinding te maken met collega’s en met complementaire partijen. Ik geloof heilig in de kracht van samenwerken en ik heb met de teams rondom mijn projecten aangetoond dat ik minstens zo effectief kan zijn als de organisaties waarvoor ik in het verleden heb gewerkt. Bij het aangaan van samenwerkingen, formeel of informeel ben ik altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van de samenwerking voor mijn netwerk partner. Eerst aandacht voor de ‘win’ aan de andere kant van de tafel!

Heb jij soortgelijke ideeën over netwerken en deel je mijn passie voor dealmaking en de creatie van nieuwe business, dan zou ik je willen vragen om contact met me op te nemen.